Autohuolto T. Lahtinen on perheyritys, jolla on 30 vuoden kokemus autojen korjaamisesta ja huoltamisesta. Toteutamme kaikki autoihin liittyvät huollot ja korjaukset ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti, jotta asiointisi meillä olisi mahdollisimman helppoa ja mutkatonta. Työntekijämme ovat työhönsä sitoutuneita ja kokeneita ammattilaisia, jotka kehittävät osaamistaan jatkuvasti.

Olemme osa Awux-autokorjaamoketjua, johon kuuluvat kokeneet ja hyvän maineen omaavat korikorjaamot, joiden päämääränä on parantaa asiakastyytyväisyyttään jatkuvasti. Haluamme tarjota asiakkaillemme korkealaatuista sekä hyvää asiakaspalvelua.

Ympäristöystävällisyys on yrityksellemme tärkeä asia ja haluamme osaltamme edesauttaa kestävää kehitystä. Kuulumme ISO 14001 -standardisarjaan, joka tukee kestävää kehitystä niin ekologisten kuin taloudellistenkin tavoitteiden näkökulmasta.

Asiakaskuntamme on laaja ja monipuolinen. Asiakkaitamme ovat muun muassa yksityisasiakkaat, yritykset, vakuutusyhtiöt, leasingyhtiöt, autoliikkeet sekä kaupungit.

Tarjoamme asiakkaillemme kattavasti autokorjaamopalveluita, joihin kuuluvat muun muassa:

Tyytyväiset asiakkaat ovat toimintamme keskiössä. Osaava ja helposti lähestyttävä henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa auton korjauksiin sekä huoltoihin liittyvissä kysymyksissä. Olemme keränneet kiitosta maanläheisestä asiakaspalvelustamme ja tätä haluamme vaalia myös jatkossa.

Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella. Mm. junat sekä bussit kulkevat viiden minuutin kävelymatkan päästä ja kulkeminen onnistuu myös raidejokerilla sen avauduttua.