Meillä asioit turvallisesti

Meillä asioit turvallisesti

Suhtaudumme koronaepidemiaan erityisellä vakavuudella ja pyrimme omalta osaltamme tekemään kaikkemme tartuntariskin minimoimiseksi ja työntekijöidemme sekä asiakkaittemme turvallisuuden takaamiseksi. Olemme tämän vuoksi ottaneet käyttöön alla mainitut toimenpiteet ja lisäpalvelut,jotka ovat voimassa toistaiseksi ja veloituksetta kaikille asiakkaillemme.

Asiakaspalvelu myös ulkotiloissa

Palvelemme sinua mielellämme myös toimistomme piha-alueella ulkotiloissa.Näin eliminoit mahdolliset kosketuspintojen tartuntariskitekijät.

Huollettavien autojen desinfiointi

Desinfioimme autosi kaikki kosketuspinnat ennen auton luovutusta takaisin sinulle.Käsittelemme mm. kaikki oven-kahvat, ratin viiksineen ja vaihdekepin. Käyttämämme desinfiointiaine sopii myös nahkapinnoille.

Vahinkotarkastukset myös etänä

Voimme tehdä vahinkotarkastukset myös etänä esimerkiksi kuvien perusteella, jolloin vältät fyysiset kontaktit ja säästät myös aikaasi.

Asiakastilojen tehostettu siivous

Olemme tehostaneet toimitilojemme siivousta ja desinfioimme asiakastilamme säännöllisesti infektioriskin pienentämiseksi.

  • Joskus autoihin saattaa tulla pienempiä kolhuja tai suurempia kolarivaurioita varovaisesta ajokäyttäytymisestä huolimatta. Laadukkaalla ja ammattitaitoisella korikorjauksella auton saa korjattua entiselle tasolle, auton arvon säilyttäen.

    27.9.2022

  • Auton ylläpitäminen vaatii säännöllistä huoltamista, jotta auton käyttö on mahdollisimman turvallista, pitkäikäistä ja hyvin palvelevaa. Säännöllinen autohuolto voi tuntua turhauttavalta kuluerältä aika ajoin, mutta todellisuudessa huoltojen johdosta voi säästää huomattavia summia rahaa.

    3.6.2022

  • Meillä asioit turvallisesti myös korona-epidemian aikana. Katso toimenpiteemme ja ilmaiset lisäpalvelumme tartuntariskin minimoimiseksi.

    5.5.2022

Jaa