Meillä asioit turvallisesti

Meillä asioit turvallisesti

Suhtaudumme koronaepidemiaan erityisellä vakavuudella ja pyrimme omalta osaltamme tekemään kaikkemme tartuntariskin minimoimiseksi ja työntekijöidemme sekä asiakkaittemme turvallisuuden takaamiseksi. Olemme tämän vuoksi ottaneet käyttöön alla mainitut toimenpiteet ja lisäpalvelut,jotka ovat voimassa toistaiseksi ja veloituksetta kaikille asiakkaillemme.

Asiakaspalvelu myös ulkotiloissa

Palvelemme sinua mielellämme myös toimistomme piha-alueella ulkotiloissa.Näin eliminoit mahdolliset kosketuspintojen tartuntariskitekijät.

Huollettavien autojen desinfiointi

Desinfioimme autosi kaikki kosketuspinnat ennen auton luovutusta takaisin sinulle.Käsittelemme mm. kaikki oven-kahvat, ratin viiksineen ja vaihdekepin. Käyttämämme desinfiointiaine sopii myös nahkapinnoille.

Vahinkotarkastukset myös etänä

Voimme tehdä vahinkotarkastukset myös etänä esimerkiksi kuvien perusteella, jolloin vältät fyysiset kontaktit ja säästät myös aikaasi.

Asiakastilojen tehostettu siivous

Olemme tehostaneet toimitilojemme siivousta ja desinfioimme asiakastilamme säännöllisesti infektioriskin pienentämiseksi.

  • Kuumana kesäpäivänä autolla matkustaminen on huomattavasti mukavampaa, kun ilmastointi toimii moitteettomasti ja matka taittuu ilman hikikarpaloita otsalla.

    3.5.2023

  • Auton maalaus voi syystä tai toisesta tulla sinullekin ajankohtaiseksi. Suomen muuttuvat sääolosuhteet aiheuttavat osaltaan kulumista auton maalipintaan.

    20.2.2023

  • Lähes jokainen autoilija on törmännyt tilanteeseen, kun ajaessa kivi, talvirenkaan nasta tai muu roska on iskeytynyt tuulilasiin jättäen siihen särön.

    18.2.2023

Jaa